Email
PasswordForgot?
Jovan J.

Jovan J. is looking for a nanny

Карпош, Скопје
 • SaveSaved

Здраво бараме дадилка за чување на 10 месечно бебе, таткото работи од дома со денови кога е на терен. Ни треба жена која ќе може да работи флексибилно некои денови 4 некои денови 8 часа, со тоа што поретки се случаевите кога ќе биде ангажирана 8 часа. Ангажманот е да биде целосно посветена на бебето што би вклучувало прошетки, јадење, спиење, миење, играње и слично. За повеќе информации може да ме контактирате. Симона

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Age: 16-99 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

 

Your children

 1. 0-1 years old boy