Email
PasswordForgot?
Sanja G.

Sanja G. is looking for a nanny

Кисела Вода, Скопје
 • SaveSaved

Здраво. Јас сум Сања и покрај многу други работи сум и мајка на две прекрасни женски битиенца и сме во потрага на нов член на нашата фамилија. Во моментов поголемата ќеркичка ми оди во градинка, а јас имам потреба од свесно женско битие кое што има потреба да дава љубов, битие чиј двигател во животот му е безусловната љубов, битие што ова го работи од и со љубов и крајната цел не и е материјалното. Ведра, весела особа со позитивен став кон животот и кон нештата, небитно на која возраст .Ми треба за да ми го причувува помалово, некогаш и поголемотот битиенце ( кога ќе изрази желба да е дома ) од 4-6 часа во денот. Времето немора да е фиксно, ама најчесто е според стандардното прво сменско работење. Исто така да има флексибилност кога би имале потреба да излеземе во вечерните часови да може да се причуваат децата на неколку часа ( дополнително) Би било пожелно особата да живее во блиска околина со оглед да живееме во Пржино. Обврски би биле околу детето/цата (реално не дека ги има многу бидејќи и двете се доста самостални, бебето јаде само, се шета слободно во домашниот простор и знае сама да си се забавува) дур бебето спие храна да се приготви за целото семејство бидејќи и децата го јадат тоа што и ние. Околу чистење нема обврски освен тоа што се растура во текот на денот. За детали ќе се договараме откако ќе си се допаднеме взаемно.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Age: 16-99 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

 

Your children

 1. 0-1 years old girl

 2. 4-6 years old girl