Email
PasswordForgot?
Nurijan G.

Nurijan G.

Скопје42 y

Ново искуство ми е со домашните миленичиња, чувам две мачки и едно куче, премногу ги сакам животните за мене животот не би бил без нив, зошто ти е се најчистото нешто на светот. Покрај редовната работа како инеженер остатокот од денот им се посветувам на нив. Затоа сам и на другите да им помогнам за оние кои неможат да се грижат на неколку дена ако одат некаде на патување, некои кои не се во можност да прошетаат своите кучиња, тука сум да ги забавувам и играм и да ги нахранам. Се што е потребно за нив која и услуга да се побара, слободно побарајте ме.Ви благодарам на довербата Ваша.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Pet sitting

Pets

  1. Dogs (4 or more)

  2. Cats

  3. Birds

  4. Rodents

  5. Reptiles

 

Dog's size

  1. Small, up to 10 kg

  2. Medium, 10-20 kg

  3. Large, 20-40 kg

  4. Very large, above 40 kg

Education

University

Institution: Градежен факултет

Specialty: дипломиран градежен инженер

Languages: English, Macedonian, Serbian, Croatian