Email
PasswordForgot?
Olga M.

Olga M.

Ново Лисиче, Скопје17 y6 m experiencefrom 100 MKD for an h

Здраво! Моето име е Olga. Јас сум од Аеродром имам 16 години.
Многу сакам животни, имам искуство со чување на животни и до сега немам поплаки:). Од моите рани години имам чувано куче, папагали, глувци, желки и сега 2 мачки што ги спасив. Верувајте дека вашето милениче ќе биде среќно и ќе има супер дружба:)

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

3 recommends
Work

Time: agreed individually

Pay: from 100 MKD for an h

Experience: 6 m

Pet sitting

Pets

  1. Dogs (2)

  2. Cats

  3. Birds

  4. Rodents

  5. Reptiles

 

Dog's size

  1. Small, up to 10 kg

  2. Medium, 10-20 kg

  3. Large, 20-40 kg

  4. Very large, above 40 kg

Education

Secondary

Languages: English, Macedonian