Електронска адреса.
Лозинка.Заборавивте?

Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Искуство: 12 години

Туторство

Образование

Стручно

Институција: BELGRAD,DEFEKTOLOGIJA

Специјалност: MASTER LOGOPED

Јазици: Англиски, Македонски, Српски