Електронска адреса.
Валерија Е.

Валерија Е.

Скопје22 годиниОд 200 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Валерија. Барам работа како учител Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 200 МКД за еден час

Туторство

Македонски: основно

Англиски: основно, вишо образование

Математика: основно

Образование

Средно