Електронска адреса.
Tea I.

Tea I.

Скопје32 години5 години искуствоОд 200 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Tea. Барам работа како
дефектолог или туторЈас имам 5 години искуство. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 200 МКД за еден час

Искуство: 5 години

Туторство

Македонски: основно

Англиски: ниско образование

 

Локација: Он лајн, Простории на тутор

Образование

Универзитет