Електронска адреса.
Симонида З.

Симонида З.

Скопје1 години5 години искуство

Здраво! Моето име е Симонида. Барам работа како учител Јас имам 5 години искуство. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Искуство: 5 години

Туторство
Образование