Електронска адреса.
Симонида З.

Симонида З.

Скопје1 години9 години искуство

Здраво! Моето име е Симонида. Барам работа како тутор . Јас имам искуство со ученици од основно училиште . Помош при учење по сите предмети .071/728-399.
Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Искуство: 9 години

Туторство
Образование

Средно