Електронска адреса.
Лела Ј.

Лела Ј.

Скопје16 години3 години искуствоОд 300 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Лела. Барам работа како учител Јас имам 3 години искуство. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 300 МКД за еден час

Искуство: 3 години

Туторство

Англиски: основно

Германски: основно

Хемија: основно

Биологија: основно

Географија: основно

Историја: основно

 

Локација: Простории на тутор, Студентски простории

Образование