Електронска адреса.
Анѓела Б.

Анѓела Б.

Карпош, Скопје30 години3 години искуство

Здраво! Моето име е Анѓела. Барам работа како учител. По професија сум психолог. Јас имам 3 години искуство во училиште како образовен асистент. Јас сум од Карпош, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Искуство: 3 години

Туторство

Македонски: основно

Математика: основно

Биологија: основно

Географија: основно

Историја: основно

Музика: основно

 

Локација: Он лајн, Простории на тутор, Студентски простории

Образование

Универзитет