Електронска адреса.
Евгенија Т.

Евгенија Т.

Скопје24 години8 години искуство

Здраво! Моето име е Евгенија. Барам работа како учител Јас имам 8 години искуство. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Искуство: 8 години

Туторство
Образование