Електронска адреса.
Angela S.

Angela S.

Карпош, Скопје0 години1 години искуство

Здраво! Моето име е Angela. Барам работа како учител Јас имам 1 година искуство. Карпош, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Искуство: 1 години

Туторство
Образование