Електронска адреса.
Martina S.

Martina S. бара тутор

СкопјеОд 400 МКД за еден ден
  • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Martina. Барам учител Јас нудам 400 ден за ден. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 400 МКД за еден ден

Туторство

Хемија: основно, вишо образование, образование за возрасни

Биологија: вишо образование

 

Локација: Он лајн, Простории на тутор